Facebookdagen

 
 
 
Den stora Facebookdagen är här och snart slut! Vi och fiskarna har haft många glada och nödja kunder idag, och det märks att lite ompyssling och avkoppling behövs extra mycket nu i januari och när det är -20 grader.
Det blev en lyckad och uppskattad dag från alla håll, kanske blir det en favorit i repris snart? Håll utkik på vår Facebooksida :-)

Välkomna tillbaka :)

Något som gör att vi verkligen vill vara så himla bra det bara går är alla ni kunder som besöker oss! En riktigt stor del av er som hittar hit gör det efter rekommendationer från era vänner, bekanta, arbetskamrater, släktingar, grannar och så vidare in i oändligheten (känns det nästan som ;) Och det är så otroligt kul! Att våra besökare tycker att behandlingen varit såpass rolig/avslappnande/bra/underbar/mysig att ni lägger energi på att berätta vidare och rekommendera er omgivning att komma hit måste vara ett av dom bästa betyg man som företag kan få :)
 
Vi tycker även det är kul att ni som tidigare varit på behandlingar på sämre fish spas (där man kanske inte tar hand om fiskarna eller kunderna tillräckligt) vågar ge det en chans till genom att besöka oss ♥ Några av er sitter faktiskt i vattnet med fiskarna just nu ;)
 
Hoppas alla har en supermysig vecka, imorgon är det dags för Den Stora Facebookdagen här på Fiskpedikyren så vi ska ta och ladda upp med godis, isthé och läsk i överflöd :D
 
 
Jag och Jenny försöker oss på en artistisk bild med både godis och nylackade naglar ;)
 

Kaffebassäng?

Ibland får man höra riktigt roliga saker från kunder, några som besökte oss igår hade till exempel varit i Kina för ett tag sedan. Där hade dom besökt en plats som var som ett water funland för familjer, men av den lite lugnare sorten. Parken bestod nämligen av ett tjugotal små olika pooler som alla innehöll olika saker; vissa var fyllda med thé, vissa med kaffe och vissa hade vanligt vatten med doktorsfiskar. Dom hade även en pool som var lite djupare där man kunde sitta med hela kroppen hos fiskarna. Allt gick ut på att besökarna plaskade runt lite i dom olika poolerna och bara upplevde nya saker tillsammans. Supermysigt!
 
Och idag hade vi precis ett par från San Francisco på besök, dom skulle flyga hem tidigt imorgon men blev så förtjusta i fiskarna att dom ville komma imorgon också innan planet lyfte. Så vi bestämde oss för att öppna lite tidigare, det kommer bli jag som jobbar så jag kommer definitivt äta frukost på jobbet medan dom sitter med fiskarna ♥
 
Såhär trött kommer jag antagligen vara imorgonbitti... ;)
Bilden är tagen förut men jag har nog inte blivit mer morgonpigg sedan dess :p
 

RSS 2.0