Snabbsammanfattning av helgen

Här sitter jag på jobbet och försöker hinna med allt allt allt. Det känns nästan omöjligt men på ett eller annat sätt ska det förhoppningsvis gå :)
Jag har iallafall hunnit vila upp mig lite under helgen (även fast jag hängt här på jobbet ganska mycket också ;) I fredags var vi som sagt och såg Brave och sen möttes jag och Maria B upp på Utecompagniet.
 
 
 
I lördags blev det shopping och så råkade vi gå in i några superstora godisstånd :p På kvällen hade Maria lagat sin vespa så hon skjutsade mig Kungsgatan ner och så köpte vi pizza på vägen och hade filmkväll med dom två sista Harry Potter filmerna. Jag har lyckats missa att se båda förrän nu, helt sjukt!
 
 
 
Och sedan igår söndag så åkte vi båt ut till Restaurang J för att äta brunch, riktigt mysigt ställe ♥ På kvällen blev det dags för filmkväll igen men med Linda L den här gången :) Vi hyrde Eat, Pray, Love - mycket för att det verkade som att alla andra i hela världen sett den. Men den var riktigt dålig så vi stängde av efter ungefär halva filmen och satte på "Om en pojke" för 74e gången istället :)
 
 
 
Ja just det ja, glömde jag att berätta att jag ätit pizza varje dag sedan i torsdags..? Fick det här messet påväg till Linda på söndagen, kände mig kanske inte så jättetaggad men hur säger man nej till pizza egentligen? ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0