Rigoletto VIP

Nu har vi precis testat Rigolettos nya VIPavdelning och såg Avengers. Den var faktiskt ganska rolig och speciellt Hulken ;) Robin (från HIMYM) var också med och några av orden som användes mest i filmen var... "suit up!".

VIPavdelningen var helt okej men eftersom man satt såpass högt upp kändes det lite som att titta på en större TV istället för en bioduk. Sizen på popcornen som ingick verkade vara lite mindre än en vanlig mellan men å andra sidan var det ingen som brydde sig om man tog två. Sittplatserna var sköna, det var gott om benutrymme och eftersom stolarna är ganska breda så är det ingen risk att man får någons huvud ivägen för bioduken! Förutom läskhållare så hade varje stol även en popcornhållare - hade det varit riktig VIP hade dom däremot haft ett litet saltkar vid stolarna också för man vill ju alltid salta mer när man kommit halvvägs genom popcornlådan ;)

Over all var avdelningen ganska bra och när vi kom ut från salongen så fick alla direkt en fribiljett i kompensation eftersom det varit något fel på en av 3D-projektorerna - trots att det inte var något som någon i hela salongen verkade ha märkt. Men grymt bra initiativ av SF, det är så skönt med företag som förebygger problem och inte väntar på att kunder ska klaga utan löser det innan :D

Smygfoto under reklamen ;)
VIPsalongen på Rigoletto, Avengers
Nu är jag dock tillbaka på jobbet och ska fortsätta med pappersarbetet, wiii... :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0