Heeelt slutkörda

NU har möhipporna kommit igång på riktigt igen... och det märks verkligen här på Fiskpedikyren! Jag och Jenny avslutade gårdagskvällen och startade morgonen med att förbereda allt inför dagens möhippor. En av dom första grupperna hade valt frukostbuffén också och planen var att ta några kort så att ni kunde få se hur mysigt det ser ut, men vi var så sönderstressade att vi inte hade en chans (!)

Allt gick iallafall väldigt bra och nu är det bara några mindre grupper kvar för kvällen så vi har börjat ställa tillbaka allt vi röjde bort för att få plats med dom större grupperna (dvs ställer tillbaka kontorsdelen, röjer ur dom två extra massagerummen vi la beslag på, tömmer bastun där vi kastade in allt som inte kunde stå framme...) Puh! Men det är absolut värt det när man ser hur glada deltagarna är, och när dom berättar hur fint och mysigt dom tycker att det är och hur gott frukosten smakar... då blir allt liksom värt det :)

Jenny orkade inte ens åka hem utan somnade en stund i en fåtölj när hon slutat ♥
Lördagarna i maj är nog dom mest krävande på hela året!
När den största möhippan för dagen var färdiga tog jag, Jenny och Maria S en välbehövd paus med baguetter och vindruvor. Vi drog till och med ut några stolar till solskenet på innergården men det var fortfarande lite för kallt för att sitta ute en längre stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0