Grillkväll hos Upplevelsepresent

Igår var vi ju på grillkväll hos Upplevelsepresent och lämnade bloggen precis när det var som stökigast... ;) Allt gick i vilket fall väldigt bra. Efter att alla som jobbar suttit hos fiskarna så hjälptes vi åt att fixa det det sista med förrätten; jättegoda räkmackor!

Nästan klart, mina är dom till vänster utan räkor ;)
Förrätt

Färdigt!
Räkmackor

När vi ätit oss riktigt proppmätta bar det av mot Upplevelsepresent, grillningen är alltid vid deras lokal vid kajen. När vi kom dit började det regna men som tur var skulle vi ändå vara inomhus först för att få höra lite vad som hänt under året och nya saker som kommer hända i framtiden. När vi lyssnat och ätit lite så var det dags att åka segway! Det är så himla roligt, man förstår nog inte hur kul det är förrän man gjort det själv :D

Monica, Jenny, Johanna och Ullis laddar!
Segway hos Upplevelsepresent

...oooch iväg!
Segway hög fart
Ullis hade inte åkt förut men var galet snabb, jag gissar att det är för att hon är hästtjej och van att tävla :p

Mätta och belåtna (och av-lekta) var det sedan dags att åka hem. Påvägen promenerade jag förbi Utecompagniet och kunde inte låta bli att tänka på att det nog aldrig varit så tomt, trots att klockan var strax före 21. Men sen var det ju busväder också så skulle man inte åka segway gjorde man nog smart i att stanna hemma ;)

Åh, jag höll ju nästan på att glömma... (nej det gjorde jag inte jag sparade det knäppaste till sist :p ) När vi var hos Upplevelsepresent fick alla varsin goodiebag, och i den låg det ett presentkort för segway och ett för att få... flyga flygplan! Helt galet! Men det ska bli himla kul, om vi vågar(!)
Värdebevis Upplevelsepresent
Jätteläskigt men jättekul, tack Världens Bästa Upplevelsepresent!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0