Nya gympaskor :)

Jag älskar gympaskor!
Trots att jag oftast brukar gå i högklackat så älskar jag verkligen gymnastikskor, tror det kan ha att göra med att gympaskor påminner om så många positiva saker för mig. Som att rida barbacka på sommaren ♥ spela fotboll eller bara kunna springa riktigt riktigt snabbt!

I början av våren, när det är lite sådär grusigt på gatorna, så kommer jag alltid ihåg ett speciellt minne. Det var när jag var superliten och skulle springa nedför en liten liten asfalterad backe som ledde till en godiskiosk, men mitt i backen så snubblar jag och skrapar upp vääärldens skrapsår på knäet (ryser fortfarande när jag tänker på det). Först blev jag superledsen och började såklart gråta, men sen blev jag glad istället eftersom jag hade fått sommarens första skrapsår och det betydde - för mig just då - att sommaren var här på riktigt!

Det är fortfarande ett tag kvar tills det blir sommar för i år, men till dess ska jag hoppsa omkring lite i mina nya skor och tänka att det iallafall inte är långt kvar :)

Mina nya gympaskor, köpta på Intersport
Gymnastikskor

Kommentarer
Postat av: Anna

Jättefina!

2012-03-26 @ 18:34:22
Postat av: Mimmi

Tack så mycket :)

Fast jag fick världens skavsår efter att bara ha använt dom fram och tillbaka till Svampen igår, hoppas dom blir bättre sen när man gått in dom :p

2012-03-27 @ 11:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0