Royalbiografen

Måste erkänna att jag varit riktigt dålig på att läsa mina böcker på senaste, men nu är jag klar med "När du gör som jag vill" av Henrik Fexeus. Om jag tyckte att dom första två delarna av boken var lite tråkiga och inte kom med så mycket nytt så kan jag bara säga att den sista (och tjockaste) delen verkligen var hur bra som helst! Där stod det mer om precis dom sakerna man tänkte att man skulle läsa om när man köpte boken.
 
Den tredje och sista delen handlar kanske inte så mycket om hur du får andra att göra som just du vill, jag skulle säga att den mer ger en förklaring till varför människor beter sig på konstiga (och ibland puckade) sätt. Man lär sig att förstå människors handlingar lite bättre helt enkelt. Sen kan man säkert använda sina nya kunskaper till att påverka folk åt det håll man själv vill, men jag tyckte det var intressant bara att veta varför människor gör vissa saker :)
 
Riktigt bra och tredje delen (som nästan är halva boken) läste jag faktiskt två gånger på direkten!
 
PS. Mitt bokmärke fick jag när Kalle och Chokladfabriken hade premiär, det vill säga för ganska länge sedan. Hur jag fick det? Jag jobbade på biografen Royal (i godiskiosken såklart) när den filmen hade premiär och till förhandsvisningen klädde vi om hela biografen till ett stort godisland med megastora godisklubbor, massvis med choklad och verkligen hur mycket godis som helst som alla fick äta av så mycket dom orkade!! :D Det var ett riktigt bra jobb kan jag säga ;) Nu har biografen lagts ned sedan ett tag tillbaka, men jag kommer iallafall alltid ha bokmärkena kvar som delades ut den dagen ;)
 
Den här bilden är tagen 1964 (!)
 
Royal var nog en av mina favoritarbetsplatser :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0