Fälttävlan ftw!

Idag blir det inte mycket till bloggning hos Fiskpedikyren! Men det beror bara på att alla datorer i hela lokalen är fullt upptagna med att visa fälttävlan/hoppningen :) Vissa står på helskärm medan vissa bara får ha en liten hörna öppen om man faktiskt måste jobba lite. Det mesta dator-jobbet prioriteras dock bort tills hoppningen är över ;)
 
Just nu ligger Sverige på första plats individuellt och fjärde plats som lag, hoppas det håller i sig :D


Sara Algotsson tar ledningen, hejjahejja Sara och hejja Sverige!!
 
 

Fälttävlan!

Jag och Maria B sitter och tittar på OS/fälttävlan - just nu är det terrängen och Sverige som rider :)


Takvandring

I fredags var det dags för ytterligare en dag av Upplevelseveckan och den här dagen gick vi en takvandring! Jag vet inte riktigt hur jag kunde missa att jag faktiskt skulle bli tvungen att promenera runt på höga takåsar när jag gjorde bokningen. När vi väl kom dit så blev Maria glatt överraskad och jag blev livrädd. Och började gråta. Hahah, riktigt illa men vet ni hur högt upp det var!? Man gick på en smal utställd länga på några av dom högsta takåsarna i Gamla Stan med bara en liten säkerhetslina som höll fast en. Usch!
 
Ledsen Mimmi

Maria tog alla kort uppe på taket (jag vågade inte). Ser ni hur högt upp vi gick!


Den läskigaste biten kom på huset efter det här, jag var så rädd.
Oftast fanns det inga räcken att hålla i heller.
Ahh jag får ont i magen bara av att tänka på det nu, haha.
 
Yayy, jag överlevde...
 
Det var såklart en riktig upplevelse, men av alla saker vi gjorde under upplevelseveckan så är nog takvandring den som är minst chans att jag någonsin gör om. Jättespännande att se allt ståendes på takåsarna, men jätteläskigt också och jag hade lätt gråtit ännu mer om inte Maria hade hjälpt mig med linan när jag inte vågade titta ned och höll mig i handen när det blev alldeles för smalt och läskigt :/

Dark Knight

Idag är det lördag och full fart som vanligt! Imorse hade vi en möhippa här som passade på att även äta frukost här =) tack vare det fina vädret kunde de sitta på innergården och mysa innan det var dags för fiskarna att få sin frukost ^^ just nu sitter jag och svalkar mig med lite glass, härliga tider!
 
Igårkväll var jag och såg Dark Knight Rises på bio. Den var gaaalet bra, tre timmar har nog aldrig gått så fort ^^
 
 
Jag tycker alltid att det känns så trist att komma tillbaka till sin vanliga värld och vardag efter att ha sett en så bra film =D efter Avatar förra vintern kändes hela världen så grå och tråkig, eftersom hela filmen bestod av färgglada och storslagna landskap =)