Välkommen in till oss :)

Nu känner vi att det är dags att starta en blogg.
Det händer saker lite hela tiden här på Fiskpedikyren och för att inte spamma sönder vår facebooksida så tänkte vi att alla runtomkringhändelser får samlas här i en blogg. Vi kommer självklart skriva om dom större sakerna som händer också, som läggs ut på hemsidan och FBsidan, men just bloggen är till för att mer ta er med bakom kulisserna.
Vi vet att det verkar som att vi är ett väldigt lugnt, mysigt och enkelt företag (och det är den uppfattningen vi såklart vill att man ska ha när man besöker oss som kund) men för er som vill veta lite mer om hur det egentligen är på Fiskpedikyren så har ni möjlighet att följa det här ;)
Vi kommer att blogga både om jobbet och mer personliga saker som resor, mysiga tips och annat. Alla på företaget har en egen kategori och kommer oftast skriva ner något när man jobbar. Precis som företaget så handlar alltså den här bloggen inte bara om jobb, det skulle antagligen vara ganska tråkigt. Det handlar inte alltid om jobb när vi väl jobbar heller, utan det är viktigt att allt är mysigt och glatt runtomkring också. Och det är det vi tänkte försöka dela med oss av, så som sagt - välkomna att följa med in till oss :)
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0