Tillbaka från fredagsfrukosten

Har precis kommit tillbaka från fredagsfrukosten på hotell Reisen i Gamla Stan. Den anordnas varje fredag av nätverket ARNDT's och går i princip ut på nätverkande mellan olika företag. Problemet är att det är svårt att faktiskt hinna äta på grund av allt nätverkande.
.
Jag har försökt några olika strategier;
* komma tidigt (morgontrött)
* komma precis innan mötet börjar (omöjligt att äta eftersom alla andra har ätit klart och sitter knäpptysta)
* komma 10 minuter innan (hamnar mitt i nätverkandet och hinner inte äta innan själva mötet börjar)
* komma 10 minuter innan och bara stirra ned på tallriken och superfokusera på maten (spelar ingen roll, folk börjar prata med dig ändå. Och det är inte en fråga utan oftast tio. Och sen måste man fråga tillbaka också för att inte vara otrevlig. Och sen börjar mötet).
Men idag när jag hamnade bredvid Ronja från Greenroom så förstod jag knepet; man ska sitta bredvid någon som också tycker det är viktigt att äta och inte bara nätverka :)
.
En del av frukostbuffén
.
En rolig sak som hände på mötet var att någon frågade hur många därinne som hade sitt drömjobb, och dom flesta räckte upp handen. Hur kul som helst, och jag kan verkligen hålla med om att jag har mitt drömjobb just nu. Vad drömjobbet är om några år har jag ingen aning om, sådant ändras oftast med tiden för mig, men just nu just här så vill jag verkligen inte vara någon annanstans än med Fiskpedikyren ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0