Nobel NightCap

Halloj halloj! Länge sen jag bloggade sist, men nu är det dags för en liten uppdatering =)
I måndags jobbade jag på efterfesten till nobelfesten - nobel nightcap. Det är de fyra universiteten i Stockholm som turas om att hålla i den, och iår var det KTH's tur. Temat var cirkus, och vi som skulle jobba på själva festen fick tillsammans hjälpas åt att bygga upp all rekvisita och dylikt som förvandlade hela kårhuset "Nymble" till en magisk plats =) det tog oss 10 dagar och nätter att göra färdigt allt, och när vi var klara kände man inte igen byggnaden, riktigt coolt!
 
Här är lite bilder från byggandet och några rum
 
 Handmålade målningar
 
Ett av de många rummen med olika underteman - ballerinarummet
 
Stora bollar gjorda av äkta blommor
 
Ett annat rum med ett lakritsbord
 
 
Och alla som jobbade var såklart sminkade coolt med fina håruppsättningar och specialsydda klänningar och dräkter =D såhär såg jag och min kompis Linn ut i våra privata kläder, inte så värst snygga ^^
 
 
Det var en väldigt fartfylld och rolig kväll med ca 1500 gäster =) vi jobbade ända till 8 på morgonen, så det var väldigt skönt att komma hem och sova efter att ha varit vaken i 30 h. Jobbigt bara att vi hade en tenta dagen efter, haha ^^  men den grejade vi fint, så nu har vi looov!

Presentkort till tusen!

Såhär såg det ut hos Fiskpedikyren igår (eller imorse rättare sagt) när jag gick hem från jobbet kl 03 på natten efter att ha suttit och förberett inför presentkortsförsäljningen. Den brukar rusa i taket nu i december så det gäller att vara väl förberedda inför varje ny dag :)

...och såhär såg det ut i fiskarnas rum för några timmar sedan. Kunderna hade tagit med sig lite bubbel och eget tilltugg så bordet vi använder vid det förberedande fotbadet blev nästan helt överfullt ;)
 
 
 

RSS 2.0