Magiskt

I flera veckor har jag kikat på Coldplay biljetter på blocket men bestämmer mig alltid för att skita i det. Jag tycker att blocket känns ganska osäkert, har hört så mycket om falska biljetter etc. Igår när jag jobbade på Cupcake fick jag fnatt och ringde runt till alla annonsörer på blocket. Efter 3 timmar fick jag svar, problemet var att jag inte kunde möta upp henne, dock så mutade jag med cupcakes för att hon skulle komma till mitt jobb och lyckades!
Sekunder efter jag hade stängt (20.00) hoppade jag in i en taxi och far iväg till stadion. Det jag inte visste innan konserten var att denna kväll skulle bli en av de bästa och att jag skulle få uppleva eufori. Jag hade kompisar där men skulle aldrig hitta dom i publik så därför köpte jag en sittplats och det här är första gången jag faktiskt ser scenen under en hel konsert. Jag är väldigt kort och är alltid i armhålshöjd och måste hoppa för att se något i vanliga fall under konserter.
Det var helt otroligt vackert att se allt och deras show var helt magiskt, alla fick ett tygarmband när man gick in i stadion och när konserten började lös alla armband i alla möjliga färger. Kort sagt så var Coldplay helt otroligt duktiga, de är så grymma live och något alla måste få uppleva även om det inte är ens musikstil.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0