Kundklocka

Får jag lov att presentera min nyaste uppfinning, nämligen: Kundklockan! Det här är nog en av mina bättre senaste idéer, om jag får säga det själv ;)
Här på Fiskpedikyren är det mycket som ska kommas ihåg för varje kund och många tider att passa; start, ned i fotbad, upp ur fotbad, ned hos fiskarna, fotmassage och så vidare och så vidare... man kan lätt bli förvirrad eftersom vi har X antal kunder per dag. Jag som jobbat på Mc Donald's (mitt andra jobb någonsin, mitt allra första var i stallet hos Tyresö RyttarFörening, jag var 15 år och jobbade en halv söndag varje vecka ♥ ) I vilket fall, jag som jobbat på McD vet ju att dom har specialklockor där, så jag tänkte... varför inte göra en specialklocka för oss också? :)

Den kanske inte blev den allra finaste, men den uppfyller sitt syfte och det är faktiskt inte det lättaste att måla en hel klocka med nagellack :p Färgkombinationerna visar när det är dags att göra något nytt så vi som jobbar behöver alltså aldrig mer hålla reda på alla småtider eller klockslag! Vid varje ny kund startas klockan om vilket gör att man hela tiden enkelt ser hur man ligger till. Rosa betyder till exempel förtvätt, ljusblått är fotbad, grönt är flyttas över till fiskarna, mörkblått är i akvarierna osv. När den här bilden togs satt alltså kunderna i fotbadet men skulle snart flyttas över till fiskarna :)
 
 
Den kanske inte blev så jättebra men den blev i alla fall mycket bättre än jag trodde ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0