Hollister & Abercrombie

Jag gillar Hollister... men jag älskar Abercrombie & Fitch! Deras butiker är så himla härliga och det är verkligen skönt att bryta den "vanliga" shoppingen med att gå in i en butik där det är så hög musik att man knappt hör vad man säger (även om man skriker) men där det ändå på något sätt är lugnt och alla som jobbar är trevliga utan att vara överdrivna. Lite laid-back men ändå jätteupptaggat, haha. 
 
Idag var jag i vilket fall på Hollister och handlade en enkel rosa t-shirt, superbra satt den. Var runt i några andra butiker och handlade saker till företaget också och köpte med mig lite kinamat sen på vägen tillbaka.
 
Hollister i Gallerian
 
Snygg enkel rosa t-shirt
 
 
Försökte fota min fina klänning i provrummet men det gick såhär bra... :p
(mästerfotografen på G igen...)
 
P.S. Vill ni veta en hemlis..? För några veckor sedan viskade en liten fågel till mig att Abercrombie & Fitch kommer öppna en butik i Stockholm nu i höst/vinter 2012!! Jag är jättenyfiken på hur upplägget ska se ut men har (enligt planerna på var den ska ligga) lite svårt att se hur dom ska kunna köra all in med sitt koncept. Men vi får se vad som händer, jag väntar och längtar :D ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0